coaching sessies over BDSM gerelateerde themas

Wat kunnen we doen? Hoe gaan we dit samen aanpakken?

Stappenplan:

Ik bied een “Safe space” aan, dit is een emotioneel veilige ruimte, waar u al uw ideeën en gedachten kunt uiten zonder beoordeeld te worden. Ik luister neutraal naar waar u denkt vast te zitten, en samen zullen we een pad creëren om verder te gaan, ongeacht wat er in de weg zit.

Nadat u mij het contactformulier heeft gestuurd, neem ik telefonisch of per e-mail contact met u op om een eerste, korte telefonische consultatie datum vast te stellen. Deze consultatie  ongeveer duurt 15 minuten duren. Dit consult is volledig gratis. Tijdens dit telefoongesprek zullen we zien of we elkaars taal en wereld verstaan en we zullen verduidelijken wat voor soort sessies het beste aansluiten op uw benodigdheden. 

De volgende raadplegingen kunnen ook via telefoon / skype-sessies worden gedaan, al heeft de ervaring geleerd dat de persoonlijke ontmoetingen veel effectiever zijn. Tussen sessies door krijgt u voorgestelde lezingen, beschikbare workshops en/of data van bijeenkomsten in uw omgeving die bij uw profiel passen, alswel follow-up mails om uw vooruitgang te begeleiden in al de diepgang die het verdient.

Duur: afhankelijk van het thema dat u wilt oplossen, stel ik 2 tot 6 sessies voor.

Online sessies: Gezien mijn woonplaats is Barcelona is,
zullen de consultaties van mensen uit Nederland voornamelijk via het internet gaan.
Ik prefereer Skype handsfree, zodat uw lichaamstaal meespreekt terwijl we communiceren, de woorden zijn namelijk maar 20% van de boodschap die we brengen!
Deze sessies worden vooraf via Paypal betaald.

 

Offline sessies:

Afhankelijk van het onderwerp van de sessie zullen we elkaar ontmoeten in een neutrale setting. Nadat we elkaar hebben leren kennen, kunnen we besluiten of deze neutrale ruimte de meest voordelige omgeving is, of dat een meer op BDSM geïnspireerde ruimte een betere optie zou zijn.

Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om vergezeld te worden naar een munch of een andere sociale reunie. Ik blijf dicht bij, leid u, met grootste discretie in contact met andere aanwezigen en niemand zal weten dat u een klant bent en geen persoonlijke vriend(in).
Ik adviseer een feedback-sessie binnen een week daarna, waarin we zullen herzien wat er is gebeurd, wat goed ging, of doelen stellen over wat te verbeteren, zodat u binnenkort in staat zult zijn om alleen naar deze gelegenheden te gaan en de contacten te krijgen u verlangt.
Opmerking: tijdens deze uitstapjes zal ik uw gids en begeleidster zijn. In geen geval is het contracteren van deze service een garantie dat ik BDSM-play met u zal aangaan.

Prijs:

  • 30 min phone/skype consultatie:  30,-  €
  • 1 hour phone/skype consultatie: 50,-  €
  • 1 hour session in person, neutral space: 80,-  €
  • Munch begeleiding (overdag) 50.-  €
  • Begeleiding sociale eventen  (‘s-nachts) 100,- €
  • Discounts for students under 26 years (official accreditation will be asked)