Maak kennis met deze BDSM-coach

Leer uw BDSM-coach kennen:

Ik moedig u sterk aan om meer te weten te komen over de persoon die u mogelijk gaat inhuren om te coachen.
U zou hetzelfde doen als u een speelpartner zou zoeken, toch?
Dat iemand professionele services aanbiedt betekent niet dat automatisch dat er die klik is die nodig is om de vertrouwens relatie op te bouwen.
Natuurlijk is een pro beter voorbereid om de veilige container te ondersteunen dan een willekeurige persoon, maar toch zullen we een gemeenschappelijke basis over levensvisies nodig hebben om te beginnen. Dus lees vooral verder!
En niet te vergeten is er ook een verschil in energie met het werken met een vrouwelijke BDSMcoach of met een mannelijke BDSM-coach.

“Binnen mijn Dominante-kant heb ik de inclinatie naar de ” Trainer-Dom “;  Ik hou ervan mensen te helpen groeien. Merken dat hun leven verbeterd is een grote push voor mij. “

Mijn levensmissie is: een ​​wereld te creëren waarin alle innerlijke aspecten die mensen bezitten worden gerespecteerd en geliefd.

 

Mijn achtergrond:
Mijn vroegste herinnering aan BDSM-genot gaat terug tot de vroege kindertijd.
Maar het zou tot mijn 26e jaar duren voordat ik een veilige persoon tegenkwam, aan wie ik vrijelijk mijn “vieze,  geheime fantasieën” kon onthullen zonder afgewezen te worden. En toen bleek dat deze dingen vrij gewoon zijn in BDSM-praktijken… en zelfs namen hadden! Dit was natuurlijk nog voor het internet tijdperk.

Al snel daarna (misschien iets te snel) raakte ik betrokken in de professionele wereld van BDSM in Barcelona. Ik leerde het van 3 lokale Dominatrixes die erg onbuigzaam waren in hun BDSM-lifestyle. Misschien moesten ze dat ook zijn, want er moest veel educatief werk worden gedaan in deze tijd en plaats waar informatie over BDSM vaak beperkt was tot pornofilms.
Vandaar dat “veronderstelde subs” andersoortige services verwachtten die meestal niet zijn opgenomen in de klassieke BDSM-pro-domsessies.
Het was 5 jaar later dat ik voor het eerst in contact kwam met iemand die het over Conscious Kink.

Conscious Kink is een andere vorm van interactie met BDSM, die voortkomt uit somatische en emotionele bewustwording-oefeningen. Deze vorm moedigt alle deelnemers aan om te spelen met hun authentieke innerlijke aspecten, zonder stijve regels te volgen.

In het begin was ik helemaal in de war door deze nieuwe vorm, omdat het mijn valse veiligheidsfiguur, de ‘persona’ die tussen de echte ik en de andere speler stond, volledig wegnam. Het kostte me een paar jaar om hier comfortabel mee te worden. Nu is het mijn favoriete manier om te spelen.

Fast-forward naar nu:

– Ik doe nog steeds Pro-Domme-sessies, maar alleen met subs van wie ik echt geniet door de manier van spelen.
– Therapeutisch-Tantrische BDSM-stagiair,
na een 40-uurs intensieve cursus in San Francisco, VS gevolgd te hebben, ben ik begonnen met deze therapeutische sessies in Barcelona onder supervisie van “Priestess”, de trainer van het Sensual Somatic institute
– In 2016 heb ik de 3-jarige lerarentraining Biodanza met meer dan 250 uur psychotherapie afgerond. Ik faciliteer nu deze persoonlijke ontwikkelings-dansklassen voor mijn wekelijkse groep.
– sinds 2017 heb ik met goede resultaten de professionele BDSM-coach website geopend.
– zomer 2018 heb ik als spaceholder gedurende Seani Love‘s “Deep dive into Erotic Mysteries” in Granada mee gewerkt. Dat gaf zeer veel voldoening en zin om meer diepe groeps-facilitatie te doen.
– Ik geef besloten conferenties en workshops over (Bewuste) Kink.
Vooral de ‘BDSM for the shy&curious’-conferentie  trekt meestal een stevig aantal mensen die een soort van mentor willen horen spreken over hoe ze kunnen beginnen of hoe ze vooruit kunnen komen met bepaalde blokkades die ze zijn tegengekomen. Dit is waar ik het pad heb gevonden om mijn innerlijke BDSM-coach uit te dragen. Dit sluit perfect aan bij mijn verlangen om de wereld een meer harmonieuze plek te maken waar alternatieve (seksuele) behoeften kunnen worden vervuld op een verantwoorde en volwassen manier.